2021-2022

Mégsem maradt el az idei tanév DIÁKBÁLJA!

Gimnáziumunk harmadikos kis csapata tavaly másodikosként júniusban játszani, vetélkedni hívta az akkori elsősöket, kárpotolva ezzel saját magukat és társaikat az elmaradt gólyaavatásért. Az idei tanévben is sok mindentől, rengeteg programtól megfosztott bennünket a pandémia, többek közt a januárban a bizonyítványosztás előtt esedékes hagyományos diákbáltól…

A nyár közeledtével és a járványügyi szabályok enyhítését, majd eltörlését tapasztalva azonban álmodtunk egy nagyot! Legyen diákbál, egy igazi Duna utcás diákbál, egy nyári bál, egy juniális, amilyen még sosem volt! A szervezésre sok idő nem maradt, de az álom megvalósulni látszott. Lett szép bálterem, jó vacsora, süti, pogácsa, nagyon jó zene, csodás nyitótánc, tombola és a legfontosabb: lelkes, mulatni vágyó vidám társaság.

Június 2-án bálozott a Duna utca. És hogy milyen volt a buli? A válasz egyértelmű: FERGETEGES! Az idősebb diákok és néhány tanár szerint a valaha volt legjobb diákbál! Idén érettségizett diákjaink az este folyamán többször hálájukat fejezték ki, úgy érezték, kárpótoltuk őket az elveszett bálokért és szalagavatóért.

Básti Angelika, osztályfőnök

 

A rovat cikkei

Back to top button