Ratio Educationis

Tisztelt Szülők, volt „duccások”, Iskolabarátok, Támogatók! 

A Duna utcai Alapiskola és Gimnázium mellett működő Ratio Educationis Polgári Társulás immár negyedszázada, 1997-ben jött létre azzal a szándékkal, hogy anyagiakban segítse az oktatás színvonalának emelését és a minőség biztosítását. A Polgári Társulás tagjai a mindenkori tantestület, a kuratóriumot pedig az iskolavezetés és a tanárok által választott 2-2 képviselő alkotja.

Az idén is megszokott programokkal, versenyekkel, rendhagyó és hagyományteremtő szándékkal megszervezett eseményekkel teli iskolai mindennapjaink vannak. Zajlik a tehetséggondozás, támogatjuk a hátrányos helyzetű családok gyermekeit, modern taneszközöket vásárolunk, a 21. század igényeinek megfelelő szaktantermeket alakítunk ki. Ezek megvalósítása elképzelhetetlen lenne a Ratio Educationis támogatása nélkül, az anyagi eszközök jelentős részét pedig Önök biztosítják adójuk 2 %-ának a felajánlásával. Az idén is tisztelettel megkérnénk Önöket erre a nagylelkű támogatásra: a letölthető űrlap kitöltésével tehetik ezt meg, illetve az EduPage oldal fejlécében megtalálható fülre kattintva is megtalálnak minden információt, valamint letölthetik az űrlapot is.

Köszönjük, hogy adójuk 2%-val támogatják tanintézményünket, biztosítjuk Önöket, hogy nemes adományukat olyan célok megvalósítására fordítjuk, amelyekkel hozzájárulhatunk a Duna utcai alapiskola és gimnázium hírnevének öregbítéséhez!

Bővebb információkért keresse fel ezt az oldalt: http://rozhodni.sk/

Back to top button