FelvételiKözlemények

Kedves Kilencedikesek!

Koronavírus ide, pandémia oda, ha kicsit később is, de választás előtt álltok! Ha nincs a rendkívüli helyzet, ezen a héten már a felvételi feladatok fölött ülnétek egy vagy két középiskolában, jelenleg azonban még csak a jelentkezési lapjaitokat várják az intézmények. Ti pedig valószínűleg lázasan számolgattok a felvételi kritériumokat tanulmányozva, vajon sikerül-e elég pontot szereznetek a felvételhez. Választás elé akkor kerültök, ha mindkét megjelölt középiskolába felvételt nyertek. Tudjátok már, minek alapján hozzátok meg ezt a – valószínűleg a jövőtöket nagyban meghatározó – döntést?

A következő napokban, hetekben, amikor mérlegelni fogjátok az iskolaválasztást, a közösségi oldalakon és a honlapunkon elolvashatjátok, hogyan vélekednek a Duna utcai gimnáziumról frissen érettségizett tanulóink, valamint azok a volt diákjaink, akiknek sikeres életútjára nagyon büszkék vagyunk. Szolgáljanak ezek a sokszor érzelemteli, de észérveket ugyanúgy megfogalmazó vallomások megerősítésként, hogy jól döntöttetek, amikor iskolánk mellett tettétek le voksotokat, de reménykedünk abban, hogy választás elé kerülve sokat nyomnak majd a latban ezek a vélekedések gimnáziumunk felé billentve a mérleg nyelvét.

Ha pedig az iskolánkban folyó oktatás színvonalára vagytok kíváncsiak, tanulmányozzátok át a nyílt napunkra készült „kisokost”, amely minden részletre kiterjedően tájékoztat gimnáziumunk eredményeiről, a diákok számára nyújtott lehetőségekről.

Várunk Benneteket a Duna utcán, diákszóval élve a Duccán,amely egy „magyar sziget Pozsony szívében”!

Ikon

Duna utcai kisokos 670.07 KB 963 downloads

MTAG – magyar sziget Pozsony szívében Minden, amit az iskolánkról tudnod kell ...

A rovat cikkei

Back to top button