2020-2021

Karácsonyi meglepetés a szülőknek az alsó tagozaton

Minden karácsony más egy kicsit. Jó esetben esik a hó, rossz esetben latyakos az idő, de a fenyőfa illata, a finomságok, a csomagok, az ajándékozás izgalma mindig megadják az ünnep hangulatát.

Az idei karácsonyra ez fokozottan érvényes. Legszebb ünnepünket idén a világjárvány kísértete árnyékolja be. Ezzel együtt lehetőségeink is behatároltak lettek, szokásaink pedig megváltoztak.

Nem vagyunk egyformák.

 Vannak, akik tartanak attól is, hogy kimenjenek az utcára, és vannak olyanok, akik szívesen járnak el csoportos összejövetelekre, bevásárlóközpontokba. Vannak, akik kézfertőtlenítenek minden tizedik percben, a legzártabb maszkot hordják még az erdőben is – ha kimerészkednek –, és vannak, akik sálnak használják a maszkot, mert ők biztonságban érzik magukat, és csak a büntetés elkerülését szeretnék, ha már kötelező felvenni.

Különbözőek vagyunk, most is.

Ám ez az ünnep pont arra figyelmeztet bennünket, hogy nem azt kell észrevenni, amiben különbözünk, hanem azt, amiben hasonlítunk egymásra. Azt, ami összeköt bennünket. Ezekkel a gondolatokkal kívánunk szívmelengető, áldásos ünnepeket minden kedves szülőnek, meglepetésül szánva pár rövidke karácsonyi videót is a legkisebbek szereplésével abban a reményben, hogy jövőre újra élőben is találkozhatunk majd erőben és egészségben. Legyen a karácsony meghitt, békés, örömteli minden otthonban!  

Pék Judit, alsó tagozatos tanítónő

Válogatás alsótagozatosaink műsorából

1.B osztály

2.A osztály

2.B osztály

3.A osztály

4.A osztály

A rovat cikkei

Ezt olvasta már?
Bezárás
Back to top button