2021-2022

BULIZTUNK!

Annak, hogy végre 9.-esek vagyunk, megvannak az előnyei és a hátrányai is. Igaz, hogy az egész éves tanulástól már lassan égnek áll a hajunk, viszont olyan dolgok is történtek velünk, amelyek kárpótolnak a tesztelésen és a felvételin átélt izgulásért… Ezek közé tartozik a 9. évfolyam talán legvártabb eseménye, a koszorúcska, amelyre az idén – két év kihagyás után – június 10-én került sor . 

Az előző hetekben megtartott 10 táncórának a kicsúcsosodása volt ez az este, amely során nemcsak különböző társastáncokat mutathattunk be, hanem bulizhattunk is egy jót a szeretteinkkel, barátainkkal és tanárainkkal! Igaz, hogy a felkészítő elején nem mindenki barátkozott meg rögtön azzal az ötlettel, hogy az ellenkező nemmel érintkezve kell majd zenére mozognia, de végül sikerült a tánctanár segítségével begyakorolnunk a bécsi keringő, az angol waltz, a cha-cha-cha, a twist, a csárdás, a letkis, a belga tánc, a polka, a tangó stb. lépéseit is (bár az utóbbi kettőről még mindig együttesen megállapítjuk, hogy azok voltak a legnehezebbek). A vendégek a köszöntésük után azonnal meg is tekinthették ezeket, azután következett a szülőkkel és a tanárokkal való keringőzés. Végül jött a koszorúcska legjobb része: amikor a DJ elindította a modern zenéket, és mindenki, tanár-diák, szülő-gyerek, nagy csoportban összegyűlve a parketten együtt szórakozott! Csináltunk több vonatot, hatalmas körben köröztünk, kacsatáncot, Macarenát, Waka Wakát, Baby Sharkot, YMCA-t táncoltunk, ugráltunk, énekeltünk… BULIZTUNK! Bár 16 órától egészen fél 12-ig ott voltunk a Dancehouse-ban, egyáltalán nem tűnt hosszúnak az ott töltött idő, sőt! Bármikor szívesen megismételnénk ezt a napot!

Köszönjük szépen mindenkinek, aki részt vállalt a szervezésben és aki megtisztelt minket a jelenlétével, nagyon örülünk, hogy lett egy ilyen szuper élménye az osztályunknak! Sose felejtjük el!

Biháryová Bianka, 9.A

A rovat cikkei

Back to top button