2023-2024Felvételi

Az idén sem marad el a felvételi előkészítő a jövendő “duccások” számára

 Kedves Kilencedikesek!

A nagy érdeklődéssel kísért idei nyílt napunkon is nagyon gyorsan megérkezett a kérdés: tartunk-e az idén is online felvételi előkészítőt? A válaszunk nem lehetett más csak az, hogy “igen”, hiszen a korábbi évek tapasztalata alapján nagy segítség volt ez a diákok számára a felvételire való felkészülésben.

Mivel életetek első nagy döntése és megmérettetése előtt álltok, biztosan izgultok, hogy a lehető legjobban teljesítsetek: ebben szeretnénk Nektek az idén is segíteni az online felvételi előkészítő meghirdetésével mindhárom tantárgyból. Ezeken amellett, hogy átveszitek a felvételi témaköröket, megismeritek a megírandó felvételi dolgozat formáját, konkrét teszteket oldotok meg, és tudatosítjátok, hogy miben vannak hiányosságaitok, találkozhattok jövendő tanáraitokkal, kapcsolatba léphettek majdani diáktársaitokkal is. Jelenlegi diákjaink azt mesélik, hogy az előkészítőn való részvétel nyomán a felvételin már ismerősként köszöntötték egymást, kisebb volt bennük a félelem az ismeretlentől, az izgulás közben tartották egymásban a lelket, majd szurkoltak, hogy felvegyék az újdonsült barátot, sőt nyáron már közös bulikon vettek részt, alig várták a gólyatábort, és a tanévkezdéskor már barátként borultak egymás nyakába. 🙂 Nem gondoljátok, hogy megéri azt a pár délutánt velünk töltenetek? 😊

A első felvételi előkészítők tervezett időpontjai: április 9-11. (kedd-csütörtök), 15.30-17.00

  • április 9. – magyar
  • április 10. – szlovák
  • április 11. – matematika

Ezt követően tervezünk további két alkalmat (április 16-18. kedd-csütörtök; április  23-25. kedd-csütörtök), az ezekre vonatkozó információkat megkapjátok az előkészítőt tartó tanároktól.

Az előkészítő a Google Meet csetszobában valósul meg, a részvételhez előzetes regisztráció szükséges (a regisztráció határideje április 5., péntek, 14.00). A regisztrációs űrlap linkje: https://forms.gle/UL7gB9tPtSMbonk96

A felvételi előkészítő csetszobák linkjeit a megadott e-mail-címekre küldjük majd el.

Ha komolyan gondolod, hogy szeptembertől a tanulmányaidat a fővárosban, a Duna utcán szeretnéd folytatni, akkor mi igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy sikeres felvételit tegyél! Várjuk a jelentkezésedet, csatlakozz a Duna utca nagy családjához, mert ahogy a Diákönkormányzatunk mondja: “Csak együtt teljes az életünk!”

A rovat cikkei

Ezt olvasta már?
Bezárás
Back to top button