2018-2019

Anya csak egy van …

… ahogy egy életünk, egy hazánk, egy anyanyelvünk is. Számos felmérést, szavazást végeztek már arra vonatkozóan, hogy melyik a legszebb magyar szó. Az édesanya, anya kifejezések mindig előkelő helyen végeztek a listán. Nem csoda, hiszen nemcsak szép hangzásúak, hanem jelentésük pozitív érzelmeket is kivált mindenkiben. Az édesanya különleges helyet foglal el szívünkben. Ő az, akivel megoszthatjuk örömünket, bánatunkat, aki aggódik miattunk, aki örül sikereinknek és megvigasztal, ha valami rossz történik velünk. Ő az a személy, akinek feltétel nélküli szeretete egy életen át végigkísér.
2019. május 17-én iskolánk alsó és felső tagozatos tanulói virágcsokor helyett a tornateremben ünnepi műsorral köszönték meg a sok szeretetet, a szüntelen, odaadó gondoskodást, mindazt, amit értük tesznek az édesanyák, nagymamák nap mint nap, hogy ők a lehető legboldogabbak lehessenek.
Ne feledjék, kedves édesanyák, hogy nincsenek tökéletes szülők, ahogy nincsenek tökéletes gyerekek sem, csak számtalan tökéletes pillanat. Ebből pénteken az anyák napi műsorban biztosan több is volt!

Kovács Ilona, Iró Erzsébet

 

A rovat cikkei

Back to top button