2022-2023

Szívvel-lélekkel

Lezárult a 2022/2023-as tanév mentorprogramja, melynek iskolánkon már több éves hagyománya van.  Köszönetünket fejezzük ki a vezetőségnek, hogy megteremtette a mentorálás minden feltételét, és a tanév folyamán mindenben segítette a munkánkat.

A mentorprogram keretén belül gimnazista diákok segítették az alapiskolás tanulókat, támogatták ezzel az iskolai sikerességüket. A tanulástámogatás 10 hónapon keresztül, heti 1-2 alkalommal történt. A 2022/2023-as tanévben 10 gimnazista mentor (Annus Alexandra, Hegyi Eszter, Biháryová Bianka, Kvasnica Tamara, Kürti Zsófia, Lancz Eszter, Dávid Dóra, Vörös Noémi, Zsolnay Málna, Szédelyi Dominik) 19 alapiskolás tanulót segített, a mentorálással töltött órák száma 587 volt. A mentorok pozitív példaként szolgáltak a gyerekek számára, ennek köszönhetően jobb eredményeket értek el, nőtt az önbizalmuk, javult az osztályközösségben elfoglalt helyük. 

A mentorprogram lezárásaként az iskola igazgatónője és a program koordinátora méltatta a gimnazisták odaadó munkáját. Oklevelet kaptak és igazgatói dicséretben részesültek. A kisdiákok saját készítésű képeslapokkal köszönték meg a sok-sok segítséget, melybe személyes üzeneteket írtak. Kifejezték hálájukat, valamint, hogy a jövőben is számítanának a gimnazisták segítségére. Megható volt a pillanat, mikor átadták a kedves kis ajándékot. A délelőtt lezárásaként a Medikus–kertben pihentek, és elfogyasztották a megérdemelt édes jutalmat. 

Sill Zsuzsanna, a program koordinátora

A rovat cikkei

Back to top button