2022-2023

Kilencedikeseink is elballagtak

A bizonyítványosztás előtti napon ünnepélyes keretek között elbúcsúztunk kilencedikeseinktől. A ballagás méltó lezárása egy életszakasznak, az alapiskolában töltött időnek.

Mind a ballagó kilencedikesek, mind az őket ballagtató nyolcadikosok ezerrel készültek erre a napra. A nyolcadikosok előkészítették a kilencedikesek osztálytermét, feldíszítették a lépcsőház korlátait, sok-sok munkaórát fordítva arra, hogy minden a lehető legünnepélyesebben várja ballagóinkat. 11.00 órakor csengettek be utoljára iskolánkban a kilencedikeseknek, majd elindultak énekszóval az iskolaudvarra, ahol az ünnepi szónoklatokat követően átvettek egy emléklapot és ajándékkönyvet. Hatalmas változáson mentek keresztül idei kilencedikeseink is az alatt a 9 év alatt, amit a Duna utcai iskola falai között töltöttek: egyre érettebbek, megfontoltabbak lettek. Nehéz szívvel engedjük el őket, és nagyon örülünk annak, hogy sokan közülük gimnáziumi tanulmányaikat nálunk kezdik szeptemberben, tehát maradnak iskolánk diákjai.

Drága Gyermekeink, kívánunk nektek sikeres középiskolai éveket, kamatoztassátok a nálunk szerzett tudást, képességeket, reméljük, szilára alapokat kaptatok ahhoz, hogy sikeresen folytassátok tanulmányaitok a választott iskolában!

Iró Erzsébet, igazgatóhelyettes

A rovat cikkei

Back to top button