2022-2023

Sportnap Mosonmagyaróvárott

Ebben az évben gimnazistáink végre újra ellátogattak Mosonmagyaróvárra, hogy a sokéves hagyományt folytatva megmérkőzzenek a  Kossuth Lajos Gimnázium diákjaival. 

Október 12-én különböző sportágakban mértük össze erőinket: a lányok fociztak és floorballoztak, míg a fiúk a focin kívül kosárlabdában is megmutatták, mit tudnak. Diákönkormányzatunk vezetősége is tagja volt népes “küldöttségünknek”, ők természetesen nemcsak szurkolni jöttek velünk, hanem kellemes és hasznos beszélgetést, tapasztalatcserét folytattak a kossuthos diákokkal.

Habár a mérkőzések eredménye nem olyan lett, amilyet mi szerettünk volna, lelkesek maradtunk. Óvári barátaink kemény ellenfelek voltak, azonban a pályán kívül nagy barátsággal öleltük meg régi ismerőseinket, ismerkedtünk az újakkal. A mérkőzések után kaptunk egy kis időt, hogy megtekintsük Mosonmagyaróvár nevezetességeit is, majd elindultunk haza. 

Már alig várjuk, hogy újra megmérkőzzünk, viszont ezúttal hazai terepen. Kedves kossuthos barátaink, olyan szeretettel várunk Titeket Pozsonyban, amilyenben nekünk volt részünk Óvárott!

Balogh Noémi, II.B

A rovat cikkei

Back to top button