2022-2023

Sportnap a mosonmagyaróvári gimnáziummal

Április 26-án ismét meglátogattak minket mosonmagyaróvári barátaink, folytatva a sokéves sportnapi hagyományunkat. A Kossuth Lajos Gimnázium diákjaival barátságos kosárlabda-, futball- és florballmérkőzéseket játszottunk, valamint közös ötletletelés, tapasztalacsere céljából találkoztak a két iskola Diákönkormányzatának képviselői is (iskolánkat Kocsis Rebeka elnök, valamint Fehér Hanna és Bekő Barnabás képviselte).

Az első meccsen a fiúk kosaraztak (Jakubáč Erik, Kopják Ádám, Kiss Bálint, Horváth Noel, Krnáč Viktor, Kenderessy Áron), a végeredmény pedig 66 : 44 lett duccásaink javára. Ezzel szinte egyidőben a lányok (Mikóczi Vivien, Tési Evelin, Deák Eszter, Földes Boglárka, Gubo Veronika, Balogh Noémi, Matúš Emese) fociztak, a mérkőzés 0 : 1-es óvári győzelemmel zárult. Ezután a lányok (Mikóczi Vivien, Tési Evelin, Matúš Emese, Deák Eszter, Földes Boglárka, Balogh Noémi, Gubo Veronika, Pagáč Lívia) florballütőket fogtak, és egy nagyon szép, 8 : 2-es eredménnyel fejezték be a meccset. Eközben a fiúk (Kiss Tadeás, Kiss Dániel, Csémi Máté, Zajac Tamás, Molnár Imre, Pokorný Raphael és Zeman Dávid) is megmérettették magukat a szomszédos Grössling utcai iskola futballpályáján, szoros meccset játszottak, de végül a mi diákjaink nyertek 10 : 9-re. 

A legfontosabb viszont, hogy együtt játszottunk, futottunk, sportoltunk, és hogy miközben testileg kimerültünk egy kicsit, kimozdulhattunk az iskolapadból, és új élményekkel töltődhettünk fel. Sportolni jó!

Kiss Béla Bálint, III.A

A rovat cikkei

Back to top button