2022-2023

Pikniken a győztesek

Nagy örömünkre és tanáraink meglepetésére a tavalyi évhez képest rengeteget fejlődtünk, így megnyertük az egész évben tartó osztályok versenyét. Persze volt olyan versenyszám, amiben kevésbé remekeltünk, de végül a képzeletbeli dobogó legfelső fokára mi, a III.B álltunk fel.

Igaz, hogy már harmadik éve alkotunk egy kis közösséget, kifejezetten jót tett nekünk, hogy minden feladatot együttes erővel kellett megoldani. Megtanultunk egymással kommunikálni, kirajzolódott, ki inkább vezető/kreatív/dolgozó típus, de arra is rájöttünk, hogy a csapatmunka alapja a kompromisszum. Mindenki boldogan fog visszagondolni a közösen megírt osztályódára, a halloweeni díszítésre, az egészséges ételhajó elkészítésére. Az igazgatónő által átadott díj egy egynapos szabadon választható program volt. Így év végére, azt hiszem, mindannyiunk nevében mondhatom, hogy kimerültünk, majdhogynem elsüllyedtünk a számonkérések tengerében, ezért egy egyszerű, de igazán nagyszerű piknik mellett tettük le a voksunkat.

Csütörtök reggel, miután páran még tettünk egy próbát év végi jegyeink javítására, elindultunk üdítőkkel felpakolva a Janka Kráľa-parkba. Amikor megéheztünk, pizzát rendeltünk, ami nehézkesen, de végül megérkezett. Mégiscsak harmadikosok vagyunk, így elő-előjöttek nosztalgikus pillanatok is, de elsősorban kártyázással, nevetéssal telt a délelőtt, és méltóképpen megünnepeltük a győzelmünket.

Köszönjük a lehetőséget, és nagy taps nekünk!

A III.B nevében Gőgh Leona

A rovat cikkei

Back to top button