2023-2024

Nyílt nap a Duna utcai gimiben

Kedves jövendő Gimnazisták, tisztelt Szülők!

Örömmel tudatjuk Veletek/Önökkel, hogy az idén is várjuk a gimnáziumunk iránt érdeklődőket a NYÍLT NAPUNKRA, amelynek időpontja: 2024. FEBRUÁR 9. (péntek).

Kérjük, hogy figyeljétek/figyeljék honlapunkat és FB-oldalunkat, ahová nemsokára felkerülnek a felvételi vizsga kritériumai, majd a nyílt nappal kapcsolatos minden információ (regisztrációs űrlap, program). Addig is sikeres tanévet, a lehető legjobb félévi bizonyítványt kívánunk, hiszen ennek az átlaga is pontokat jelent a felvételin; valamint eredményes készülést a tesztelésre, amelynek kiváló megírása folytán nem is a felvételin találkozunk majd, hanem rögtön a beiratkozásra várjuk közületek azokat, akik a fővárosban, pontosabban a Pozsony szívében lévő magyar szigeten, a „Duccán” szeretnék tölteni gimnazista éveiket!

Látogassatok el hozzánk, kedves Kilencedikesek, február 9-én, hogy meggyőzzünk Titeket arról, hogy minden szempontból a Duna utca a lehető legjobb választás számotokra! Szeretettel várunk Benneteket szüleitekkel együtt!

A rovat cikkei

Ezt olvasta már?
Bezárás
Back to top button