2023-2024

Mosonmagyaróvári sportnap

2023. október 17-én mosonmagyaróvári testvériskolánkban, a Kossuth Lajos Gimnáziumban került sor a hagyományos sportnapra, amelyet a gimnáziumunk sportot kedvelő és versengeni szerető diákjai már nagyon vártak.

A délelőtt folyamán zajlottak a foci-, a kosárlabda- és a floorballmeccsek.  A lányok floorballcsapata remekül teljesített, mivel 7:3-ra megnyerte a mérkőzést. A sikerszériát a fiúk kosárlabdacsapata folytatta, ugyanis 41:29-es eredménnyel zártak. Ezt követően fociban mérte össze tudását a két iskola csapata, fiaink egy izgalmas meccset követően 6:4-re megverték a mosonmagyaróvári gimnázium csapatát. A focista lányok annak ellenére, hogy mindent beleadtak, és nagyon kitartóan játszottak, 6:1-re kikaptak testvériskolánk csapatától. A Duna utca tehát négy mérkőzésből hármat sikeresen megnyert. Az idei sportnap is nagyon jó hangulatban telt, és nagyon büszkék vagyunk diákjainkra. 

A sportmérkőzések alatt iskolánk diákönkormányzatának tagjai is szorgoskodtak: a kossuthos IDB (Iskolai Diákönkormányzati Bizottság) tagjai körbevezették őket iskolájukban, majd eszmecserét folytattak az iskolai életről, a szakkörökről, betekintést nyertek testvériskolánk projektjeibe is, végül pedig a DÖK-ös diákok egy városnéző túra keretében megismerhették Mosonmagyaróvárt és a város történelmét.

Mindent összegezve nagyon sikeres napot zártunk, és felejthetetlen élményekkel tértünk haza. Szeretettel várjuk barátainkat a visszavágóra, találkozunk tavasszal a Duna utcán!

Chu Noel, DÖK-alelnök

A rovat cikkei

Ezt olvasta már?
Bezárás
Back to top button