2022-2023

Halloweeni “kivetkőzés” a gimiben

Amikor csütörtök reggel hét óra előtt a ködben sétáltam a suli felé, tudtam, hogy a többinél kicsit különlegesebb napban lesz részünk.

Tavaly először került megrendezésre a halloweeni gimis programunk a Diákönkormányzat szervezésében, és mivel szuperül sikerült, úgy döntöttünk, idén is belevágunk. Így az osztályok újfent három kategóriában versenyezhettek: a legötletesebb jelmez, a legbeöltözöttebb osztály, a legkreatívabb osztálydíszítés.

Néhány osztály már hétfőtől lázban égett, és elkezdte az ötletelgetést, a díszítést, de akadtak olyanok is, akik csak szerda délutánra szedték össze magukat, viszont így is nagyot alkottak. Idén a pontozást a csütörtöki nulladik órára csúsztattuk, hogy szerda délután is lehessen még készülődni. Annyira jó volt látni, hogy csütörtökön a diákok izgatottan szaladgáltak, a tanárok elnézően mosolyogtak a felforgatott padok mögött ülő tanulókra, osztályfőnökök bújtak jelmezbe, Marták tanár úr zsűritagként pedig maszkban ijesztgette az osztályokat.

Rengeteg kép és emlék készült a nap folyamán, ezek magukért beszélnek. Kedves diáktársaim, a jó hangulat csakis Nektek volt köszönhető, mivel mindig ilyen nyitottak vagytok az általunk készített programokat illetően. Köszönjük, a lelkesedésetek minket is további munkára ösztönöz!

Végül pedig következzen az eredményhirdetés (megjegyzem, hogy a pontszámok természetesen beszámítanak az osztályok egész év folyamán zajló versenyébe):

  • osztálydíszítés: 1. II.B; 2. III.B; 3. I.A
  • legbeöltözöttebb osztály: 1. II.B, IV.B, 2. III.B, 3. III.A
  • legkreatívabb jelmez (egyéni verseny – minden osztály egy-egy jelmezzel versenyzett): 1. III.B; 2. I.A, IV.A; 3. IV.B

A DÖK nevében Frigula Bianka, II.B

A rovat cikkei

Back to top button