2023-2024

Farsangi forgatag a Duna utcán

Az idei farsang farkát csíptük el, amikor az alsó tagozatos picurkáink számára  szervezett farsangi álarcosbál időpontját meghatároztuk még valamikor január közepén. Már akkor elkezdődött a lázas készülődés. Otthon a gyermekek által megálmodott jelmezek, a délutáni foglalkozásokon pedig a báli helyszínné varázsolt tornaterem dekorálására szolgáló papírdíszek készültek.

A nagy nap, február 13-a reggelén egyesek már jelmezbe öltözve hangolódtak a délutáni vigadalomra. Ebéd után pedig nagy izgalommal készült mindenki az osztályokban, majd az osztályfőnökök és a nevelőnők kíséretében levonultak  az 1-4. évfolyam tanulói a tornaterembe. 

A tarkabarka forgatagba sok ötletes jelmezt fedezhettünk fel. Felvonult itt királylány, tündér, rendőr és sok-sok állatka is, a legkedveltebb figurák azonban idén is Harry Potter és barátai voltak. Minden kedves jelenlévő bemutatkozott, majd megérkezett Farsang király őfelsége kedves nejével, akik sok tréfás játékkal, versennyel szórakoztatták a gyerekeket. Sajnos a délután nagyon gyorsan elszaladt, akárcsak az idei farsang. A táncban kipirult gyereksereg az  uzsonnát már az osztályban fogyasztotta el.

Köszönet mindenkinek, aki az idei farsangi bálunk jó hangulatához hozzájárult. Reméljük, jövőre is ilyen jól sikerül a farsangi „BULI“.

 Farkas Márta, nevelőnő

A rovat cikkei

Ezt olvasta már?
Bezárás
Back to top button