2020-2021

Anyák napja az alsó tagozaton 2021-ben

Fontos ünnep ez, mert ezen a napon az édesanyákat, az anyává válást ünnepeljük. Tulajdonképpen az életet ünnepeljük. Hiszen nélkülük, az édesanyák nélkül nem volna élet, nem lenne jövőnk, nem lennének értékeink. Az anyák ünneplése egyben a jövő ünneplése is. Ők a család működtetői. Az édesanyák teremtik meg azt a melegséget, otthont, elfogadást és befogadást, ami nélkül rideggé, igazi otthon nélkülivé válna ez a világ. Ők azok, akik igazán ismerik a legerősebb érzéseket: a legnagyobb boldogságot és a legmélyebb fájdalmat is.    Az anyák végigkísérik gyermekeik életét. Mi gyermekek, pedig tegyük ugyanezt az édesanyákkal! Legyünk mellettük, és segítsük őket akkor, amikor nekik lesz ránk szükségük.

Idén megint egy kicsit más ez az ünnep. Nem tudjuk hagyományainkhoz híven, iskolánk tornatermében fogadni az édesanyákat, hogy lelkes nebulóik előadhassák számukra ajándékba készített kis műsorukat.

Azonban, kedves Anyukák, engedjék meg, hogy Anyák napja alkalmából hadd kívánjunk Önöknek legalább ezúton jó egészséget, kitartó erőt a mindennapok feladataihoz és mindenekelőtt sok örömet gyermekeikből! Vigaszként pedig fogadják szeretettel ezt a kis összeállítást tőlünk!

Pék Jutka alsó tagozatos tanítónő

A rovat cikkei

Ezt olvasta már?
Bezárás
Back to top button