Közlemények

Számlanyitás a Szülőföldön magyarul pályázathoz

Tisztelt Pályázók!

Néhány napon belül elérkezünk a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. (BGA Zrt.) által a nevelési, oktatási támogatás igénylésére kiírt pályázat beadási határidejéhez.

Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a kérelem jóváhagyása esetében ezt a támogatást szeptember, október és november hónapok folyamán tudják igénybe venni. Ezért a BGA Zrt., a közreműködő SZMPSZ és az OTP Banka Slovensko, a.s. az Önök együttműködését kéri.

A pályázók részéről tanúsított nagyfokú érdeklődés kapcsán és a gyors ügyintézés érdekében az OTP Banka Slovensko, a.s. azt kéri, hogy amennyiben lehetőségükben áll, akkor a bankszámlát még a pályázat elbírálása előtt, azaz 2011 július-augusztus folyamán szíveskedjenek megnyitni. Amennyiben Önök még nem rendelkeznek megnyitott bankszámlával, akkor a számla az OTP Banka Slovensko, a.s. bármelyik bankfiókjában megnyitható.

A kérelmek feldolgozásától függően az OTP Banka Slovensko, a.s. a pályázati adatlapon Önök által megadott mobiltelefon és e-mail elérhetőségeken megkeresi a pályázat benyújtóit a mielőbbi számlanyitás céljából.

Kérjük Önöket, hogy a pénzintézetbe szíveskedjenek magukkal vinni:

  • 3-6 éves gyermek esetében: a szülő/törvényes képviselő személyazonossági igazolványát és a gyermek születési anyakönyvi kivonatát,
  • 6-15 éves gyermek esetében:  a szülő/törvényes képviselő személyazonossági igazolványát és a gyermek születési anyakönyvi kivonatát
  • 15-18 éves gyermek esetében: a gyermek személyazonossági igazolványát, a szülő/törvényes képviselő személyazonossági igazolványát és a gyermek születési anyakönyvi kivonatát
  • A fentiekben feltüntetett valamennyi esetben a bankszámla és a bankkártya (amennyiben az ügyfél kérelmezi ennek kiállítását) a gyermek nevére kerül kiállításra.
  • Amennyiben a diák betöltötte a 18. életévét: a diák személyazonossági igazolványát

A dokumentumok eredeti változatát kell benyújtani, a bank fénymásolatokat nem fogad el.

A bankszámla az előzetes információk alapján, a pályázat jóváhagyását követő kiértesítés után is megnyitható, ahogyan erről a pályázat kiírását követően tájékoztattuk Önöket. A megnyitott bankszámlára a pályázati támogatás összege automatikusan rákerül.

Komárom, 2011. június 27.

A közreműködő SZMPSZ nevében Pék László és Jókai Tibor

A rovat cikkei

Back to top button