2010-2011

Látogatás Gödön a Huzella Iskolában

Vician Lívia, osztályfőnök és Maurský Éva, napközis tanító néni kíséretében két felejthetetlen, élményekben gazdag napot tölthettek Gödön.

Az iskolában kipróbálhatták a Manó-matek interaktív oktatási programot, láthattak egy testnevelés tesztelésen résztvevő osztályt a sportcsarnokban, megkereshette ki-ki a kedvenc könyvét az iskola hangulatos könyvtárában. Elsétáltak a Homokszigetre, útközben megcsodálhatták a Feneketlen-tó egyedülálló hangulatát. Az iskola igazgatója, Horváth Ferenc is fogadta a látogatókat. Az iskola menzáján elfogyasztott ebéd után, megújult erővel a Termálfürdő medencéi közül a legnagyobban tehették próbára úszástudásukat. Szállásuk és ellátásuk az iskolában volt biztosítva. Szombaton reggel Budapestre a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeumba látogattak. Autóbusszal Petróczy Tibor, az egyik negyedikes fiú apukája szállította a pozsonyi és gödi gyerekeket. Egy városnéző körúton Grécziné Berencsi Katalin, gödi kolléganő ismertette meg a csodálatosan szép város nevezetességeivel a pozsonyi látogatókat.

Az ebédet már újra Gödön, egy kellemes kis vendéglőben fogyasztották el. Még egy rövid kitérőt tettek a Józsi Cukrászdába fagylaltozni, majd búcsút mondva Gödnek a váci állomásról haza indultak.

Képek és szöveg: Vician Lívia OF

A rovat cikkei

Ezt olvasta már?
Bezárás
Back to top button