FelvételiKözlemények

Jelenlegi és volt növendékeink az MTAG-ról

Kedves Kilencedikesek!

Mivel a járványügyi helyzet az idén lehetetlenné tette, hogy személyesen fogadjunk Titeket és szüleiteket Pozsony szívében, a Duna utcai gimnáziumban, a világhálón próbálunk elegendő információt eljuttatni Hozzátok a tanintézetünkben zajló oktatás minőségéről, színvonaláról, a diákéletről, és persze a fővárosban töltött diákévek lehetőségeiről.

Szeretettel várunk Titeket az ONLINE NYÍLT NAPUNKON március 12-én! Honlapunkon megtaláljátok a DUNA UTCAI KISOKOST, amelyben mindent elolvashattok, amit iskolánkról tudni kell.  És mivel a személyes találkozás híján nem beszélgethettek jelenlegi diákjainkkal, akiknek véleménye iskolánkról biztosan sokat nyom a latban az iskolaválasztással kapcsolatos döntésetek meghozatalakor, gondolataikat KISVIDEÓK formájában juttattjuk el Hozzátok a következő hetekben. Ráadásként meghallgathatjátok, hogyan vélekednek volt diákjaink a Duna utcán töltött diákévekről, arról, miért ajánlják Nektek is iskolánkat.

Kövessétek honlapunkat, FB-oldalunkat, mérlegeljétek jelenlegi és volt diákjaink érveit, és döntsetek a Duna utca mellett! Mi pedig mindent megteszünk, hogy diákunkként, valamint volt diákunkként ugyanolyan szeretettel beszéljetek, illetve emlékezzetek a nálunk töltött évekre, mint azok, akiket most hallgattatok! ????

 

A rovat cikkei

Back to top button