Közlemények

Aktuális információk 2021. január 11-től

Az iskola igazgatósága értesíti a tisztelt Szülőket és a tanulókat, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel és az Oktatási Minisztérium jelenleg érvényben levő rendeleteivel összhangban az alábbi módon valósul meg az oktatás intézményünkben:

1. A téli szünet után 2021. január 11-től távoktatás van érvényben

– az alapiskola 1-4. évfolyamai részére,
– az alapiskola 5-9. évfolyamai részére,
– a gimnáziumi tanulók részére.

2. Amennyiben azt a járványügyi helyzet lehetővé teszi, 2021. január 18-tól az alapiskola alsó tagozatos tanulói visszatérhetnek az iskolába, (ajánlott, hogy a tanuló egy törvényes képviselője rendelkezzen negatív teszteredménnyel), ill. visszatérhetnek a végzős gimnazisták is, amennyiben rendelkeznek negatív teszteredménnyel.

3. 2021. január 25-tőlfelső tagozatos és a gimnazista diákok visszatérhetnek az iskolába, amennyiben negatív teszttel rendelkeznek. A tesztelésre vonatkozó információkat egy későbbi időpontban közöljük. A jelenlegi tervezet alapján a tesztelésre január 21. és január 23. között kerül sor.

4. A szülők a Szociális Biztosítóban igényelhetik a gyermek beteggondozására vonatkozó táppénzt (január 11-15-ig terjedő időszakban).

5. A T-5, az 5. osztályos tanulók tesztelése elmarad.

T-9, a kilencedikesek tesztelésének időpontja 2021. június 9-10.

A középiskolai felvételik időpontja: 1. terminus: 2021. május 3-4., 2. terminus: május 10-11.

Az érettségi extern írásbeli része elmarad, a belső, intern írásbeli időpontja 2021. április 12-től várható (ezt még pontosítja a minisztérium).

A szóbeli érettségi vizsgák időpontja: 2021. május 17-től.

Kérjük, kísérjék továbbra is figyelemmel iskolánk weboldalát és FB-oldalát, minden aktuális információt azonnal közlünk.

Mindenkinek jó egészséget és kitartást kívánunk az elkövetkezendő időszakra!

Az iskola igazgatósága

A rovat cikkei

Back to top button