2018-2019

A hatodikosok osztálykirándulása

Mi, tehát a 6. osztály, úgy döntöttünk, hogy június végén elmegyünk kempingezni Szencre.

A háromnapos kirándulás megvalósult, habár sokan azt hitték, hogy nem lesz megtartva, mivel az odautazás napján nagyon esett az eső, és sár volt. Szerencsére azonban elállt, és a további napokban kiélvezhettük a napsütést – talán egy kicsit túlzásba is vittük, mert sokan leégtek.

Számomra a kemping érdekes élmény volt, mivel ezelőtt még soha nem aludtam sátorban. Hétfőn elmentünk a szenci aquaparkba. A hetedikesek is csatlakoztak hozzánk kísérő tanáraikkal, akik még jobban feldobták a hangulatot (köszönöm, Gazdík tanárnő J). Az aquaparkban nagyon jól éreztük magunkat, úsztunk, csúzdáztunk és bolondoztunk. A nap végén moziba mentünk, egy vicces filmet néztünk meg. Kedden délelőtt elindultunk fürödni a tóhoz. Délig labdáztunk, halat fogtunk és pancsoltunk a vízben, majd ebédelni mentünk. Evés után pedig összecsomagoltuk a dolgainkat, és vártuk a szülőket, hogy jöjjenek értünk.

Szerintem ez a kirándulás jó volt, nemcsak kellemesen éreztem magamat, hanem jobban meg is ismertem az osztálytársaimat, ill. tanáraimat.

Biháry Bianka, 6.A

A rovat cikkei

Back to top button