2010-2011

A gödi Huzella iskola látogatása a Duna utcán

Pénteken reggel vonaton érkeztek. A pályaudvaron  Vician Lívia, a 2.o. osztályfőnöke várta őket. Innen elsétáltak a Duna utcára, közben megtekintették az Elnöki Palotát. Az iskolában a második osztályosok rövid programmal fogadták a testvériskola tanulóit. Az  igazgatóság nevében Iró Erzsébet és Gyurász Szilvia igazgatóhelyettesek üdvözölték  a gödi vendégeket.

Halmai tanár úr a tanáriban találkozott azokkal a diákokkal, akik már voltak Gödön, ezek a mostani hatodikosok és a gimnazisták közül az első és a harmadik osztályosok voltak.
Ebéd után a Kék templomot nézték meg, majd barátságos focimeccsre került sor a tornateremben Urban Péter testnevelő tanár vezetésével.
Este az Eurovea központba látogattak.

Szombaton a város nevezetességeit nézték meg: köztük a Koronázó-templomot, a Várat,  a Főteret,  a Mihály-kaput, a Régi Városházát és a Prímás- palotát .
A vendégek kicsit fáradtan, de élményekben gazdagodva utaztak a késő délutáni vonattal haza.
A Duna utca  másodikos diákjai  tavasszal fogják viszonozni a látogatást Gödön.

Köszönetünket fejezzük ki az Duna utcai MTAG vezetőségének a látogatók fogadásáért és a lehetőség megteremtéséért, a  Ratio Educationis Alapítványnak az anyagi támogatásért, a napközi otthon vezetőjének és nevelőinek a segítségért,  a napközi otthon rendelkezésünkre bocsátásáért, a testnevelő tanároknak a szervező és segítő munkájáért, az iskola ebédlőjének a finom ebédért.
Nem utolsó sorban köszönjük a második osztályosok szüleinek, hogy segítettek a vendégek számára biztosítani a kényelmes szállást.

Vician Lívia, osztályfőnök

A rovat cikkei

Ezt olvasta már?
Bezárás
Back to top button