Osztálytalálkozók

20 évesek lettünk!

Szavunkat álltuk, s ezen a szombat délutánon immár harmadik alkalommal „adott találkát” volt osztályfőnökünk, Szkladányi Endre (sajnáljuk, hogy a másik osztályfőnökünk, Berta tanárnő megbetegedett, ezúton kívánunk neki mielőbbi gyógyulást!) egykori diákjainak és fordítva. A szimpla osztályfőnöki órából dupla lett, mert volt miről beszámolni, sőt dicsekedni. Büszkék vagyunk a 4, ill. 3 gyermekesek anyukáinkra, parlamenti képviselőnkre, a körzeti orvosnőnkre, a Londonban élő tánckoreográfusunkra, a Las Vegas-i egyetemi tanárunkra, a hidrometeorológiai szakemberünkre, a minisztériumi szaktanácsadónkra, a kanadai miniszterelnök tanácsadójára, galériatulajdonosunkra, gazdasági szakembereinkre, pedagógusainkra, a postai alkalmazottainkra, az egészségügyi dolgozóinkra, a gyógypedagógusunkra, a profi fotósunkra ( s a többire is, akik e sorból kimaradtak).

Üzenjük a kishitűeknek és megalkuvóknak: a Szlovákiában magyar iskolát végzettek is tudnak érvényesülni, megtanulnak szlovákul és megállják a helyüket nemcsak kis hazánkban, hanem a világ bármely pontján!

Kedves 1991-ben érettségizett IV.A-sok, mi már örökre egy nagy családot alkotunk, tiszteljük és elfogadjuk egymást, s ha tudunk, biztosan segítünk egymásnak! Öt év múlva ismét találkozunk!

A rovat cikkei

Back to top button