Közlemények

Sztrájkol(t)unk!

Frissítve 2012.november 28. – 10:30-kor:

Értesítjük a szülőket és a tanulókat, hogy 2012. november 29-től, csütörtöktől folytatódik az alapiskola és a gimnázium évfolyamaiban az 1. órától a tanítás az országos sztrájk berekesztése miatt.

Oznamujeme rodičom a žiakom, že od 29.11.2012 (štvrtok) sa začína vyučovanie na ZŠ a gymnáziu z dôvodu prerušenia štrajku.

 


 

Frissítve 2012.november 26. – 12:30-kor:

Tisztelt Szülők!
Értesítjük Önöket, hogy iskolánk , a pozsonyi Magyar Tannyelvű Alapiskola és Gimnázium pedagógusai a szakszervezet által meghirdetett sztrájk visszavonásáig kitartanak a munkabeszüntetés mellett. A további fejleményekről az iskola honlapján tájékoztatjuk Önöket.


Tisztelt Szülők!

Értesítjük Önöket, hogy iskolánk, a pozsonyi Magyar Tannyelvű Alapiskola és Gimnázium csatlakozik a pedagógusok 2012. november 26-tól meghirdetett sztrájkjához. Az iskola épülete a sztrájk ideje alatt zárva lesz. A következő napok esetleges munkabeszüntetéséről honlapunkon tájékoztatjuk Önöket.

a sztrákjbizottság

Vážení rodičia !
Oznamujeme Vám, že Základná škola a Gymnázium s VJM, Dunajská 13, Bratislava, od 26. novembra 2012 sa pripojí k štrajku pedagogických pracovníkov až do odvolania. Škola bude v týchto dňoch zatvorená. O ďalšom trvaní štrajku Vás budeme informovať prostredníctvom webovej stránky školy.

štrajkový výbor

A rovat cikkei

Back to top button