FelvételiKözlemények

MTAG online nyílt nap 2021 – programismertető

Kedves Kilencedikesek, tisztelt Szülők!

Már javában zajlik a jelentkezés iskolánk március 12-ére tervezett online nyílt napjára! Izgatottan várjuk, vajon hányan látogatnak el hozzánk virtuálisan pénteken, hogy bepillantást nyerjenek a nálunk folyó oktató és nevelő munkába, a diákélet pezsgésébe; megismerkedjenek tanárainkkal és a diákönkormányzat tagjaival. Nehéz döntés előtt álltok, kedves Kilencedikesek, és mi nagyon szeretnénk, ha iskolánk komoly esélyesként szerepelne gondolataitokban akkor, amikor a jelentkezési lapok felett ülve az iskolaválasztást mérlegelitek. Reméljük, a nyílt nap hozzájárul majd ahhoz, hogy szeptembertől a Duna utcán üdvözölhessünk Benneteket!

 Lássuk, milyen programmal várunk Titeket/várjuk Önöket !

I. 9.00-9.10 – belépés a csetszobába (Google Meet-be) 

  • 9.10-9.30. Morvay Katalin igazgatónő bevezetője, majd Kulcsár Mónika igh. ismerteti mindazt, amit az MTAG-ról tudni kell
  • 9.30-10.30 – az iskolában folyó munka (tanítás, versenyek, projektek…) bemutatása, ismerkedés tanárainkkal 

II. 10.30-10.45 – szünet

III. 10.45-11.30 – párhuzamosan futó NAPPALI csetszoba a szülők és a tanulók számára

  1. Nappali a SZÜLŐKNEK – az igazgatóság tagjaival 
  2. Nappali a KILENCEDIKESEKNEK – a Diákönkormányzat (DÖK) képviselőivel

FONTOS: 

  • A csetszobák linkjét e-mailben küldjük el a regisztrált érdeklődőknek (a regisztráció még folyamatban van, az alábbi linkre kattintva érhető el az űrlap: https://forms.gle/ZZkVwdKZGHYjiPBP8). 
  • a Nappali két külön csetszobában zajlik a kilencedikesek és a szülők számára, ezért a kedves Szülőket is kérjük, hogy a regisztrációs űrlapon keresztül jelezzék részvételi szándékukat, szükséges tehát a saját e-mail-címmel való regisztrációjuk.

Találkozzunk március 12-én, pénteken virtuálisan a Duna utcán! Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, jövendő növendékeinket és Szüleiket!

A rovat cikkei

Back to top button