Közlemények

Idén a Kulcsár Tibor vers- és prózamondó verseny ONLINE zajlik

A szavalóverseny szervezője, a pozsonyi MTAG értesíti az érdeklődőket, hogy mivel a járványügyi helyzet miatt az eddig megszokott módon nincs lehetősége megszervezni a rendezvényt, ezért az online formát választotta.

Benevezni a versenybe a produkciót rögzítő videófelvétel elküldésével és az online jelentkezési lap kitöltésével lehet az alábbi linken:

Jelentkezés – https://forms.gle/iz23xmu26GgoiFsj8
Videó feltöltése – https://bit.ly/ktvp_video

Határidő: 2020. december 3.

Kérjük, hogy a max. 5 perces felvételt az alábbi formátumok egyikében készítsék el: AVI, MPG, MOV, MP4 vagy WMV, és az elektronikus jelentkezési lap kitöltése után csatolják a Videó feltöltése linken. Mindkét űrlapon ügyeljenek a pontos és egyforma e-mail-cím megadására – ennek alapján párosítjuk a videót a jelentkezési lappal.

A jelentkezés sikerességéről visszajelzést küldünk a nevező által megadott értesítési e-mail-címre, ezért kérjük, ügyeljenek annak pontos feltüntetésére! Amennyiben a visszaigazolást nem kapják meg, nevezésük rendszerhibába ütközött, és a jelentkezést meg kell ismételniük.

Az eredményről a feltüntetett e-mail-címen, valamint honlapunkon és a sajtón keresztül tájékoztatjuk a versenyzőket 2020. december 18-ig.

A rovat cikkei

Back to top button