2015-2016

Hagyományos Magyar Bál

A Duna utcai Magyar Tannyelvű Alapiskola és Gimnázium mellett működő SzMSzSz Alapszervezete 2016. január 22-én szervezte meg a „Hagyományos Magyar Bált“, mely a pozsonyi Dancehaus nagytermében volt megtartva. A bált Czimbalmosné Molnár Éva Magyarország szlovákiai nagykövete nyitotta meg. A nyitó tánc után, melyet az Interklub táncosai adtak elő az est folyamán Rák Viki, Derzsi György és Vadkerti Imre szórakoztatta a vendégeket. Iskolánk növendéke Kassai Tamás partnerével Nina Sliškovával latin táncok bemutatójával fokozták a hangulatot.
Az ízletes, gazdag vacsora után többen a vendégek közül bemutatták fergeteges tánctudásukat. Az értékes és sokfajta tombola kisorsolása után hajnali fél ötkor zártuk az idei bált. A talpalávalót a RITMO együttes szolgáltatta. Minden kedves vendégünknek köszönjük, hogy részvételükkel támogatták iskolánk diákjait.
Külön köszönetünket fejezzük ki tanárainknak, kik részvételükkel járultak hozzá a bál megrendezéséhez. Nem utolsó sorban fejezzük ki hálás köszönetünket mindazoknak, akik támogatták az idei Hagyományos Magyar bált.

 

A rovat cikkei

Ezt olvasta már?
Bezárás
Back to top button