2022-2023Felvételi

Az idén is online felvételi előkészítőre várjuk a jövendő “duccásokat”

 Kedves Kilencedikesek!

A nagy érdeklődéssel kísért idei nyílt napunkon is bebizonyosodott, hogy továbbra is igény van részetekről az online felvételi előkészítőre, amely – jelenlegi diákjaink véleménye szerint is – az előző két tanév nagy megmérettetései előtt nagy segítség volt a felkészülésben. 

Mivel életetek első nagy döntése és megmérettetése előtt álltok, biztosan izgultok, hogy a lehető legjobban teljesítsetek, ebben szeretnénk Nektek az idén is segíteni az online felvételi előkészítő meghirdetésével mindhárom tantárgyból. Ezeken amellett, hogy átveszitek a felvételi témaköröket, megismeritek a megírandó felvételi dolgozat formáját, konkrét teszteket oldotok meg, tudatosítjátok, hogy miben vannak hiányosságaitok, találkozhattok jövendő tanáraitokkal, kapcsolatba léphettek majdani diáktársaitokkal. És nem utolsósorban talán a felvételi pontokba beleszámító, ideális esetben a felvételi alóli mentességet is biztosító T9 tesztelésre is készülhettek, ismételhettek kicsit. 🙂

A első felvételi előkészítők tervezett időpontjai: április 3-5. (hétfő-szerda), 15.30-17.00

  • április 3. – magyar
  • április 4. – matematika
  • április 5. – szlovák 

Ezt követően tervezünk további két alkalmat (április 12-14. szerda-péntek; április  18-20. kedd-csütörtök), az ezekre vonatkozó információkat megkapjátok az előkészítőt tartó tanároktól.

Az előkészítő a Google Meet csetszobában valósul meg, a részvételhez előzetes regisztráció szükséges (a regisztráció határideje március 24. péntek, 14.00). A regisztrációs űrlap linkje: https://forms.gle/XxPMSSevuVR9pFyF6

A felvételi előkészítő csetszobák linkjeit a megadott e-mail-címekre küldjük majd el.

Ha komolyan gondolod, hogy szeptembertől a tanulmányaidat a fővárosban, a Duna utcán szeretnéd folytatni, akkor mi igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy sikeres felvételit tegyél! Várjuk a jelentkezésedet, csatlakozz a Duna utca nagy családjához, mert ahogy a Diákönkormányzatunk mondja: “Csak együtt teljes az életünk!”

A rovat cikkei

Back to top button